Op deze pagina vind je (bijna) alle FridayNights terug die zijn geweest!
Seisoen 2: 2023-2024


Seizoen 1: 2022-2023Hoe is FNFG ontstaan?

Hoe kan je je passie nou doorgeven, bereik je nou zoveel mogelijk mensen om samen te dansen? Dat is een vraag die we met collega's zo af en toe delen. 

Iemand vertelde dat ze een keer per maand les geeft en dat bleef bij mij, Vera, hangen. Een keer per maand een open les voor mensen die Biodanza kennen, maar voor wie het niet mogelijk of wenselijk is wekelijks te dansen en tegelijkertijd een plek om te proeven als je nog geen ervaring hebt. Iets verdiepender dan een feest en iets luchtiger dan een serie wekelijkse lessen. 

Ik heb Minco gevraagd dit samen met mij te gaan opzetten. En hij was meteen enthousiast. We begonnen samen les te geven, maar al na 2x voelden we dat we het niet bij ons tweeën wilden houden maar dat we ook dit willen delen met collega's. 

Zo zijn we tot het concept gekomen dat we steeds weer een andere collega uitnodigen waar Minco en Vera beurtelings de vivencia mee geven. Inmiddels was Eva, de vriendin van Minco ons gaan helpen met de PR. Vervolgens kwam er het nieuwe jaar en voelden we dat we iets groters mochten neerzetten. 

Inmiddels was het concept al bekender geworden en hebben we met 7 docenten 2023 ingeluid, wat een groot succes was. Een ander belangrijk ingrediënt is de thee met iets lekkers achteraf. Dat mocht ook iets speciaals en aantrekkelijks en gezonds zijn, en voor iedereen te eten: onze fruitschalen zijn niet meer weg te denken. En nu deze website! 

De volgende stap wordt, ingegeven door het niet altijd beschikbaar zijn van de voormalige Biodanzafabriek, de uitbreiding naar andere locaties. Dus houd de website in de gaten en volg onze missie.


 


E-mailen
Map
Info