19 juli 20.00- 21.00 FIRST DANCE in Buurtkamer Kadoelen! Friday Night 19 juli vivencia op onze nieuwe plek: buurtkamer Kadoelen, Nathan F Israelweg 3 Amsterdam Noord. 

Je bent van harte uitgenodigd om te komen dansen om onze nieuwe zaal uit te proberen. Er zal een fotograaf aanwezig zijn die heel veel mooie foto's gaat maken. Ben jij biodanzadocent, pak dan je kans om nieuwe foto's van jezelf te krijgen voor het nieuwe seizoen! 

Een korte vivencia door Minco en Vera.

Aanmelden mag, hoeft niet.

Kosten: een donatie om uit de kosten te komen. 

Zomerdans 2024

Lekker dansen in de zomer bij verschillende docenten?

Dat kan van 24 juli t/m 28 augustus in Buurtkamer Kadoelen in Amsterdam Noord. 

Minco en Miranda openen de zomer en Vera en Minco sluiten af. 

Aanmelden hoeft niet, je kunt gewoon komen als je zin hebt! 

Kosten: 20,00 contant te betalen


 Vera Reijns en Minco Ruiter nodigen iedereen mét en zonder Biodanza ervaring uit voor een heerlijke dansavond.

Iedere eerste vrijdag van de maand  verzorgen Vera en Minco zelf, of samen met andere Biodanzadocenten, een Feel Good Biodanza avond.
Feeling Good betekent voor ons warm en prettig, genieten, laagdrempelig en toch fijnzinnig en betekenisvol. Friday Night Feeling Good geeft je de kans om  te dansen met verschillende docenten en deelnemers. Iedere Friday Night Feeling Good krijgt daardoor een eigen kleur, met altijd een  Good Feeling. Kortom: een heerlijke dansavond voor iedereen!
Na de Vivencia is er gelegenheid om  samen thee te drinken en te snoepen van mooi opgemaakte fruitschalen.

Adres tot en met 12 juli 2024: Oostzijde 355 in Zaandam. In het nieuwe seizoen, dat vanaf oktober start, dansen we in Buurkamer Kadoelen in Amsterdam Noord. 
Om 19.30 gaan de deuren open, om 20.00 begint de vivencia. Uiterlijk 23.00 sluiten we af. 

Wil je weten hoe Friday Night Feeling Good is ontstaan? klik dan hier  Je kunt op deze pagina  zien welke vrijdagavonden we al hebben gedanst!


Wij willen dat Friday Night Feeling Good voor iedereen toegankelijk is. Wij worden zelf heel blij van onze avonden en willen dat ook mogelijk maken voor mensen met een krappe beurs.
Ben jij net als wij, ook blij met biodanza en wil je dat ook mogelijk maken voor iemand anders? Dan kun je een bedrag in de Feeling Good For You pot stoppen.  Hoe groot of klein dat bedrag is dat bepaal jij zelf.
Klik op de afbeelding om jouw bedrag vanaf 5,00 over te kunnen maken

klik op de afbeelding!

ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief


E-mailen
Map
Info